Fødselsdagsfejring i Jutlander Bank Arena

- 11/12/19

Fredag aften får vi besøg af Århus Håndbold i Primo Tours Ligaen. I samme ombæring fejrer vi 9 år som Aalborg Håndbold, og der venter os en fantastisk kulisse til fødselsdagsfesten i en udsolgt Jutlander Bank Arena. Kampstart er kl. 19.30.

Mod Århus skal vi jagte vores syvende ligasejr på stribe, så vi kan fastholde vores komfortable forspring i toppen af tabellen ned til et forfølgerfelt, der ligger rigtig tæt.

I blandt dette felt er fredagens modstander, som hidtil har skrabet 16 point sammen og ligger på en øjeblikkelig delt 7. plads – dog kun med fire point op til ligaens 2. plads.

Århus har efter en svingende start for alvor fundet rytmen, og de har således hentet fire sejre i deres seneste fem ligakampe.

Specielt på udebane har fredagens gæster været godt kørende, og de har hentet ikke færre end 12 af deres 16 point på udebane, hvilket er næsthøjest i Primo Tours Ligaen.

Vi har igennem hele sæsonen holdt et stabilt højt niveau, og vi får brug for at spille med samme grad af koncentration og fokus, når vi jagter en ny ligasejr med besøg fra de formstærke aarhusianere.

Og der er ingen tvivl om, at drengene på banen nok engang vil gå benhårdt efter sejren, så der kan blive skabt den helt store fødselsdagsfejring sammen med alle jer på lægterne.

Kampen vises ikke på TV, men opgøret kan følges spil for spil på tophaandbold.dk – kampstart er som tidligere nævnt kl. 19.30.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere