​Forrygende anden halvleg bag sikker sejr

- 03/11/18

En uskøn første halvleg og pausestilling på 14-12 blev efter pausen vekslet til en overbevisende sejr på 22-31 i dagens udekamp mod TMS Ringsted.

Det tog 30 minutter at spille os varme ovenpå to ugers kamppause – men efterfølgende så vi os heller ikke tilbage.

I startfasen havde vi svært ved at få tingene til at hænge sammen, og det var bl.a. takket være flere store redninger fra Kristian Sæverås i målet, at vi hang på i indledningen af kampen.

Vi knoklede og fortsatte med at klø på, men det gav aldrig pote på scoretavlen i løbet af første halvleg, hvor vi generelt manglede tempo og skarphed i tingene.

Det var derfor fortjent, at hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring på 14-12 – en føring, der dog skulle vise sig ikke at holde længe.

Vi kom nemlig ud som lyn og torden efter pausen, og på anden halvlegs første fem minutter fik vi vendt det hele på hovedet til en tomåls-føring.

Mikael Aggefors var kommet på kassen fra anden halvlegs start, og han var brandvarm fra start. Og det fortsatte han med resten af kampen, og var med en redningsprocent over 50 stærkt medvirkende til den sikre sejr.

Og resten af holdet fulgte trop. Der blev steppet et gear op forsvarsmæssigt, mens der ligeledes blev skruet gevaldigt op for tempoet angrebsmæssigt, og det førte til, at vi udbyggede føringen hele anden halvleg igennem.

Da slutsignalet lød kunne vi derfor kigge på scoretavlen og konstatere en overbevisende sejr på 22-31 efter en anden halvleg, hvor rigtig mange ting flaskede sig for os.

Turen hjem fra Sjælland bliver derfor med to point i bagagen. Med de to ekstra point på kontoen rykker vi nu op i tabellen til en andenplads – et point efter BSV på førsteplads.

Næste opgave er Lemvig-Thyborøn ude på onsdag, mens næste hjemmekamp er mandag 12. november kl. 19.30. Køb billet til denne kamp her.

MATCHFACTS:

Målscorere for TMS Ringsted:
Nicolai Nørager 6, Michael Riis 5, Anders Møller 4, Nicklas Selvig 1, Morten Jensen 1, Benjamin Pedersen 1, Jacob Jessen 1, Lasse Jensen 1, Sebastian Thor 1, Anders Maagaard 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Ómar Ingi Magnússon 7, Magnus Saugstrup 4, Andreas Holst 4, Mark Strandgaard 4, Frederik Bech 3, René Antonsen 3, Sebastian Barthold 2, Aleksander Selmar 1, Janus Smarason 1, Kristian Sæverås 1, Jesper Meinby 1. 

Udvisninger:
TMS Ringsted: 6 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen. 

Dagens tilskuertal i Dansk Kabel TV Arena var 923.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere