Forrygende flot 1. halvleg sikrede sejr på 31-28 over GOG

- 23/02/16
På en forrygende flot 1. halvleg sikrede vi os to meget kærkomne point og oprejsning efter de seneste ugers pauvre indsatser. Flot angrebsspil, solidt forsvarsspil og Søren Westphal på toppen i målet.

Det gav en sikker føring på 19-12 ved pausen, og med den i baglommen lykekdes det at holde fynboerne på afstand, selv om de kom ret tæt på til sidst - 29-27 med to minutter tilbage. Chris Jørgensen scorede det forløsende mål til 30-27, og til sidst kunne Christian Jensen score i tomt mål til 31-27, inden GOG reducerede i de sidste sekunder.

Sejren kom i hus, selv om optakten til kampen ikke var den allerbedste med dårligt spil i EHF Cuppen i lørdags og den efterfølgende melding om, at Andreas Palicka er ude i op til seks uger med en forstærkning i det ene baglår. En skade, som opstod i 1. halvleg mod Granollers i lørdags.

Søren Westphal er tilbage og spillede fremragende bag et godt kæmpende forsvar i 1. halvleg. Efter pausen fik GOGs skytter, specielt Minik Dahl Høegh for meget plads af vort forsvar og hamrede bolden i nettet 10 gange.

Det samme formåede Emil Berggren - på 13 forsøg, og Chris Jørgensen og Martin Larsen fulgte op med flotte scoringer. Simon Hald var tilbage med fuld kraft i begge ender af banen, og både han og René Antonsen kæmpede flot. René Antonsen fik sin tredje udvisning med 12 minutter tilbage af kampen.

Det betød meget for vores forsvarsspil i 2. halvleg, at vi blev ramt af tre udvisninger, som gjorde det vanskeligere at holde GOGs skytter.

Vi stod sammen som hold og dejligt med to point på kontoen - og første sejr efter EM-pausen. Fulgt til dørs af en fantastisk opbakning fra et stort publikum på 4.129 i Jutlander Bank Arena.

Næste opgave er allerede på torsdag, hvor vi spiller på udebane i den nye pokalturnering mod serie 1-holdet, NSK Håndbold, lige uden for Holstebro.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere