Forrygende sejr i fantastisk kulisse

- 17/04/18

Aftenens kamp i Jutlander Bank Arena endte i kæmpe jubel for størstedelen af de 4.533 tilskuere, som kunne se hjemmeholdet sejre 33-30 over gæsterne fra Skjern.

Det var da også os, der lagde bedst fra start. Vi kom ud med masser af tænding og gejst, og efter fem minutter havde vi taget styringen ved stillingen 3-0.

Større blev føringen dog ikke i kampens indledning, men vi holdt os stadig i front. Forspringet skrumpede dog stille og roligt, og godt halvvejs i første halvleg fik Skjern igen kontakt ved stillingen 9-9.

Lige inden pausen fik udeholdet også overtaget føringen, og de kunne således gå til pause foran med en enkelt, 15-16, efter nogle særdeles velspillede første 30 minutter fra begge mandskaber.

Specielt Martin Larsen sprudlede, og ved pausehornet havde han sat 7 scoringer ind på lige så mange forsøg samtidigt med, at han havde leveret flere lækre assists.

Mens han gik forrest, så var hele vores hold samtidigt også stemplet ind fra start, og kampen igennem var der forrygende gejst og udstråling fra hele mandskabet.

10 minutter efter pausen begyndte vi at få overtaget, og på nogle gode minutter fik vi spillet os til en føring på 24-20, hvorefter gæsterne tog timeout.

Det ændrede dog ikke for alvor på kampbilledet, og vi holdte os hele tiden et skridt eller to i front. På trods af at Skjern-mandskabet flere gange fik forspringet ned på to mål, så kom de ikke tættere på.

Den intense og velspillede kamp blev således, meget sigende for kampen, lukket af Martin Larsen med den 10. scoring fra hans venstrehånd til 33-29 med halvandet minut igen.

Generelt set var det en meget velspillet kamp fra begge sider med flot håndbold i et højt tempo. Lykkeligvis var det os, der trak det længste strå med et fantastisk hjemmepublikum i ryggen – et hjemmepublikum, der fortjener en kæmpe tak for opbakningen her til aften.

Sejren var en fantastisk kulmination på de sidste seks dage, som har budt på de tre første kampe i slutspillet. Det betyder dermed, at vi er halvvejs i slutspilspuljen, hvor vi har 5 point. Det er et point færre end dagens modstander og henholdsvis 3 og 5 point flere end TTH Holstebro og Århus Håndbold. De to sidstnævnte mangler dog en ekstra kamp.

Næste opgave er om en uge tirsdag 24. april, hvor vi på udebane møder Århus Håndbold.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Martin Larsen 10, Buster Juul 6, René Antonsen 6, Tobias Ellebæk 5, Sebastian Barthold 4, Magnus Saugstrup 2.

Målscorere for Skjern Håndbold:
Anders Eggert 7, Kasper Søndergaard 7, Jesper Konradsson 5, Markus Olsson 3, Christoffer Cichosz 3, Jonathan Stenbäcken 3, Bjarte Myrhol 1, Eivind Tangen 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
Skjern Håndbold: 5 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.533.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere