Fortrinligt udgangspunkt på otte mål før anden DM-finale

- 18/05/13
1. halvleg af de to DM-finaler er spillet, og vi fører med otte mål.

Således er udgangspunktet før anden og sidste DM-finale næste søndag i Brøndby-Hallen. Et "fornuftigt udgangspunkt", som cheftræner Nikolaj Jacobsenudtrykte det.

Vi skal glæde os i nuet, men hurtigt ned på jorden igennem. Arbejdet skal gøres færdigt på søndag.

Efter 22 jævnbyrdige minutter og stillingen 9-9 tog kampen en yderst positiv vending set med hjemmeholdets øjne. Vi havde time out og vandt derefter de sidste otte minutter af halvlegen med 6-1.  15-10 ved pausen.

Morten Slundt kom på banen midt i 1. halvleg,  spillede sin måske bedste kamp i sæsonen og kørte rundt med Kasper HVidt i målet med sine fremragende løbeskud. Jan Lennartsson var helt forrygende i 1. halvleg i sin sidste hjemmekamp for klubben, og mod slutningen fulgte Johan Sjöstrand op med fremragende redninger i målet.

Vi fortsatte det gode spil efter pausen. Og glem ikke, at det lykkedes at holde KIF Koldingn nede på 21 mål. Flot af forsvaret og af Sjöstrand. Der blev fightet, så det bragede over hele linien.

Efter 26 minutter i 2. halvleg førte vi 28-19 - altså med ni mål, og sluresultatet blev en imponerende sejr på 29-21. Til trods for tre misbrugte straffekast ud af tre mulige.

2. halvleg venter søndag 26. maj kl. 20.15 i Brøndby-Hallen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere