Fortsat billetter til kampen mod KIF Kolding København

- 13/04/13
Det er fortsat muligt at sikre sig billet til top-braget i slutspillet mod KIF Kolding København lørdag kl. 15.00.

Ganske vist står sæsonrekorden på godt 4.100 tilskuere for fald, men du kan sikre dig billet ved at købe her på hjemmesiden eller ved indgangen i billethuset i foyeren i Gigantium, der er åbent fra kl. 13.30 - altså halvanden time før kampstart.

Top-braget gælder førstepladsen i slutspilspuljen. KIF Kolding københavn fører med seks point, mens vi er nummer to med fem point. Team Tvis Holstebro og SønderjyskE, der også mødes i eftermiddag, er sidst med nul point.  Både nummer et og to går videre til semifinalerne.

Sidst de to hold mødtes i grundspillet i Gigantium, vandt vi 23-22 efter en meget intens og dramatisk afslutning. Der bliver drøn på igen - som det er reglen, når de to hold mødes i Gigantium.

KIF Kolding København kommer med top-spillere som Kasper Hvidt, Kim Andersson, Lars Jørgensen, Lasse Boesen, Lukas Karlsson, Kasper Irming, Bo Spellerberg, Stefan Hundstrup, Boris Schnuckel, Simon Jensen, Rasmus Jensen, Frederik Børm og Cyril Viudes.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen skal op til kampen teste venstre backen Tobias Aren, der døjer med en rygskade, og det er tvivlsomt, om han spiller.

KIF Kolding København er uden skadede Joachim Boldsen.

Kampen fløjtes i gang kl. 15.00 af de to dommere Dennis Stenrand og Anders K. Birch.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere