Fortsat uvished omkring afviklingen af den resterende del af sæsonen

- 25/03/20
 
Tirsdag var der bestyrelsesmøde i Divisionsforeningen Håndbold. Her besluttede bestyrelsen fortsat at afvente udviklingen af corona-situationen ift. afviklingen af den resterende del af indeværende sæson.
 
Bestyrelsen har sat en bagkant for Primo Tours Ligaen, der hedder 30. juni. Deres første prioritet er at færdigspille grundspillet, mens der er håb om mere. Hvorvidt der bliver spillet igen, kommer dog til at afhænge af myndighedernes retningslinjer.
 
I disse dage skulle vi ligeledes have repræsenteret de danske farver i 1/8-finalen ved VELUX EHF Champions League, hvor vi skal møde FC Porto.
 
Det Europæiske Håndboldforbund har tidligere udsat samtlige kampe til efter 12. april. De har derudover netop besluttet at forlænge dette, således alle håndboldaktiviteter i april og maj bliver rykket til juni måned.
 
For vores vedkommende betyder det, at vi med den nye plan skal spille vores to kampe mod FC Porto i første uge af juni måned, mens to evt. kvartfinalekampe vil blive spillet i sidste uge af juni måned.

Denne plan kan dog ændres, såfremt situationen i Europa fortsat ikke tillader afvikling af håndboldkampe i denne periode. Du kan læse mere om EHF’s beslutning her: http://www.eurohandball.com/article/34372
 
Mandag afholdte statsministeren det seneste pressemøde, hvor de nuværende initiativer for at mindske spredningen af coronavirus blev forlænget til og med 13. april. Vi bakker naturligvis op og indordner os under myndighedernes retningslinjer.
 
Alle spillere blev hjemsendt efter vores kamp mod Mors-Thy 11. marts, mens medarbejdere i administrationen samtidigt blev sendt hjem uden arbejde i denne tid.

På baggrund af statsministeren pressemøde i mandags er perioden for hjemsendelsen forlænget til 13. april, men den kan dog forlænges yderligere afhængig af myndighedernes retningslinjer.
 
Det betyder også, at vores kontor i Gigantium holder lukket på ubestemt tid – dog som minimum til og med 13. april.
 
Såfremt du har akutte henvendelser, kan disse rettes til direktør Jan Larsen på mail: jl@aalborghaandbold.dk
 
Vi følger naturligvis udviklingen tæt og vil holde jer opdateret, så snart der er nyt omkring afviklingen af den resterende del af sæsonen.
 
Indtil da vil vi opfordre jer til at passe ekstra godt på hinanden og følge myndighedernes retningslinjer.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere