Fuld fokus på slutspil igen: To afgørende kampe

- 09/04/12
I den seneste uge har de fleste af vores spillere været optaget af landskampe, men fra i dag er der igen fuld fokus på slutspillet, og i løbet af de næste fem dage venter to meget vigtige kampe for os: Onsdag 11. april på udebane i Viborg og på lørdag 14. april på hjemmebane i Gigantium mod KIF Kolding.

Før disse kampe er stillingen i vores slutspilspulje således:

Aalborg Håndbold      4 point
BSV                               3 point
KIF Kolding                  2 point
Viborg HK                    2 point


Alle hold har spillet to kampe, og foruden vores kampe i denne uge mødes Bjerringbro-Silkeborg og KIF Kolding onsdag i Silkeborg, mens Viborg og Bjerringbro-Silkeborg mødes lørdag i Viborg.

Vores modstander onsdag, Viborg, har i sine to seneste hjemmekampe besejret Skjern Håndbold i sidste kamp i grundspillet og KIF Kolding i første kamp i slutspillet. Det vidner om, at vi står foran en meget vanskelig opgave, og vi tabte da også i Viborg i en af de første kampe i grundspillet.

- Vi skal fastholde vores fokus på en stærk defensiv som tilfældet har været i de to første kampe i grundspillet, hvor der kun er scoret 20 og 22 mål mod os, siger cheftræner Robert Hedin. Dernæst skal vi løse Viborgs meget offensive forsvar og score på de frie chancer, vi får i løbet af kampen.

Det bliver to utroligt vigtige kampe, og du har fortsat mulighed for at sikre sig billet til hjemmekampen på lørdag mod KIF Kolding i Gigantium. Køb din billet her på hjemmesiden, og samtidig kan købe en Håndbold Menu til 65 kroner i Carlsberg Caféen, hvor vi sammen med Spar Nord inviterer til Warm Up Party med gratis fan-trøje og Happy Hour i en time i baren - køb en øl/vand og få to. Tilmelding til Carlsberg Caféen sker også her på hjemmesiden på www.aalborghaandbold.dk/quciklinks/eventsTilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere