Gensyn med GOG torsdag kl. 20.00 i Gigantium

- 26/02/14
Torsdag kl. 20.00 er der gensyn med hæderkronede GOG i Gigantium. Fynboerne er tilbage i ligaen efter en økonomisk nedtur og har allerede i den første sæson bevist, at de mener det alvorligt ved at være næsten sikker på deltagelse i slutspillet inden de to sidste kampe i grundspillet.

Mens vi kæmper med Team Tvis Holstebro om tredje- og fjerdepladsen, er GOG i et tæt felt om placeringerne fra nummer fem til nummer otte, og dermed er holdet også en mulig modstander for os i slutspillet.

- Vi havde et godt tag på dem i Gudme-Hallen i første runde, men da var vi også ved fuld styrke, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Vores skades-situation er ikke ændret siden de seneste kampe, men det forhindrer os ikke i at gå efter sejren mod GOG. Vi skal have forsvaret til at fungere optimalt og undgå fejl i angrebet, så GOG ikke kommer i gang med deres kontraer på fløjene.

GOG har venstre backen Minik Dahl-Høegh på skadeslisten, mens en anden venstre back, Aku Kreutzmann, er i Mexico til De Panamerikanske Lege for Grønland. Til gengæld er veteranen Kasper Jørgensen - klubbens spillende direktør - stærkt på vej tilbage mod storformen efter en blindtarmsoperation.

Holdet trænes af Jakob Larsen og har en af ligaens bedste keepere i Kevin Møller, mens Niclas Kirkeløkke, Kasper Kildelund, Tobias Møller, Snorri Gudjonsson, Lars Hald, Kasper Jørgensen  og Rasmus Jensen udgør stammen i holdets spil.

Kampen spilles torsdag kl. 20.00 i Gigantium og dømmes af Leif Poulsen og Henrik Mortensen. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere