God anden halvleg banede vejen for sejr i sidste test

- 20/08/19

Efter at have været bagud 15-12 ved pausen fik vi vendt det til sejr på 25-29 i aftenens testkamp mod Skanderborg, der blev spillet i Hørning Idrætscenter. 

Det var en hæsblæsende indledning på aftenens kamp, hvor boldene fløj ind om ørene på begge keepere. Skanderborg-mandskabet var de første, der fik sat en prop i, og de tog således en kneben føring.

Forsvarsmæssigt havde vi det svært i indledningen, og vi gav Kristian Sæverås dårlige arbejdsbetingelser i målet, hvor han havde svært ved at finde niveauet fra de forgående kampe.

Mikael Aggefors fik i stedet chancen midtvejs i første halvleg, hvor han bød ind med flere redninger i en mindre tempofyldt fase af kampen.

Mens vi fik bedre styr på defensiven, så haltede det stadig offensivt, hvor vi manglede flow og lavede alt for mange fejl de første 30 minutter. Derfor måtte vi gå i omklædningsrummet bagud med tre scoringer.

I anden halvleg fik vi dog vendt tingene på hovedet. Det var ikke mindst takket være en fantastisk spillende Aggefors, der blot lukkede tre mål ind de første 20 minutter efter pausen. 

Samtidigt sprudlede Janus Smarason i offensiven, og vi fik på 20 minutter vendt 15-12 til en føring på 18-22. 

Selvom defensiven slog en anelse sprækker mod slutningen, så holdte vi fortsat scoringskadencen angrebsmæssigt. Vi spillede os derfor frem til en flot sejr på 25-29, selvom kræfterne var ved at være brugt i de døende minutter.

Igen i dag var vi nemlig uden Buster Juul, Knud Ronau, Andreas Holst, Ómar Ingi Magnússon, René Antonsen og Tobias Ellebæk.

Inden i dag var vores seneste kamp mod Skanderborg den dramatiske pokalfinale tilbage i marts, hvor vi sikrede os klubbens første pokaltitel.

Netop denne pokaltitel skal forsvares på fredag, når vi skal forsøge at tage næste skridt mod titelforsvaret, når vi møder KIF Kolding på udebane i sæsonens første betydende kamp.

Aalborg Håndbold målscorere:
Janus Smarason 7, Magnus Saugstrup 5, Henrik Møllgaard 4, Mark Strandgaard 4, Mishels Liaba 3, Sebastian Barthold 2, Oliver Norlyk 2, Mads Christiansen 1, Benjamin Jakobsen 1. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere