Godkendt præstation ikke nok

- 12/11/17

Vi leverede en godkendt præstation i dagens VELUX EHF Champions League kamp mod PGE Vive Kielce. Det var dog ikke nok, og vi måtte indkassere et 30-34 nederlag efter 14-18 ved pausen.

I åbningen var det tydeligt, at vi kom ud med god tænding og var klar til at fighte. Det var en intens åbning på kampen, og efter fem minutter var stillingen 0-1 efter flere pragtredninger fra Kielce-keeperen, Slawomir Szmal.

Derefter kom der gang i målscoringen, og det var højt tempo og flot angrebsspil, der tog over for den målfattige start. Vi hang godt på indtil midten af første halvleg, hvor gæsterne kom foran med fire. Vi kæmpede os efterfølgende tilbage på minus en, men til slut i halvlegen trak de polske mestre igen fra til pausestilling 14-18.

Efter pausen fortsatte vores fine angrebsspil med fint tempo, hvor vi ofte løste Kielces ellers gode 5-1 forsvar. I forsvaret havde vi dog anderledes problemer, og gang på gang kom vi i problemer mod gæsternes store fysik, der virkelig satte os på prøve.

Vi holdte længe et lille håb om point i live. Af flere omgange fik vi barberet det polske forspring ned på tre mål på trods af undervejs at have været nede med seks. Det var bl.a. takket være Smarasons og Holsts flotte præstationer i angrebet, hvor de scorede henholdsvis otte og syv mål.

Hullet op til det gæstende klassemandskab fik vi dog aldrig lukket og måtte i sidste ende sande et nederlag på 30-34. Alt i alt var det alligevel en godkendt indsats foran et hjemmepublikum, der var vidne til en flotspillet håndboldkamp.

Kampen var uden Tobias Ellebæk og Magnus Saugstrup, der begge døjer med skader. I første halvleg måtte Sebastian Barthold ligeledes udgå med en skade.

Nu venter en udekamp mod TTH Holstebro i næste uge, inden der allerede lørdag venter et nyt møde med Kielce – denne gang i Polen. Næste hjemmekamp er onsdag 22. november mod Århus Håndbold efterfulgt at besøg fra Veszprém søndag 26. november. Billetter til disse opgør kan købes her.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Janus Smarason 8, Andreas Holst 7, Martin Larsen 5, Buster Juul 5 (3), Patrick Wiesmach 2, Sebastian Barthold 1, Simon Hald 1, Lovro Jotic 1.

Målscorere for PGE Vive Kielce:
Michal Jurecki 5, Julen Aguinagalde 5, Manuel Strlek 4, Blaz Janc 4, Dean Bombac 4, Alex Dujshebaev 3, Krzystof Lijewski 3, Karol Bielecki 2, Mateusz Jachlewski 2, Darko Djukic 1, Marko Mamic 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
PGE Vive Kilece: 3 x 2 min.

Dagens dommere var serbiske Nenad Nikolic og Dusan Stojkovic.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.454. 
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere