Godt 4.000 tilskuere klar til EHF Cup i Jutlander Bank Arena på lørdag

- 18/02/16
Efter næsten to måneder uden hjemmekampe slår vi lørdag eftermiddag dørene op i Jutlander Bank Arena til kampen i anden runde i gruppespillet i EHF Cuppen mod spanske Frankin BM Granollers. De to schweiziske dommere, Arthur Brunner og Morad Salah, fløjter kampen i gang kl. 15.00 - med Lars Berndtsson, Sverige, som EHF-delegeret.

Interesssen for kampen er stor, og vi forventer godt 4.000 tilskuere på lægterne, så der er basis for maksimal opbakning til hjemmeholdet.

Mens vi hev det ene point hjem i tirsdagens liga-kamp ude mod Nordsjælland Håndbold, sikrede Granollers sig to point i Liga Asobal onsdag aften med en sejr på 40-36 på udebane over Puerto Sagunto. Sejren betyder, at Granollers er på tredjepladsen i ligaen efter suveræne FC Barcelona og Naturhouse La Rioja.

Granollers' hold består af spanske spillere krydret med enkelte brasilianere, og holdets spillestil er typisk spansk med hurtigt teknisk spil baseret på meget mand-til-mand-spil.

Granollers tabte - ligesom os - i første runde af EHF Cuppen, da de mødte rumænske Dinamo Bucuresti på hjemmebane. En kamp, der havde et mærkeligt forløb. Granollers førte 20-13 ved pausen, men scorede kun otte mål i 2. halvleg og tabte 29-28. Vi tabte 25-19 i Magdeburg.

Du kan fortsat sikre dig billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere