GOGs målmaskine skal stoppes fredag aften i Gigantium

- 18/09/14
Så gælder det hjemmekamp i morgen, fredag kl.19.30 i Gigantium mod de gul-blusede hurtigløbere fra GOG. En kamp, hvor vi har muligheden for at cementere den gode start på sæsonen med en sejr, så vi holder fast i toppen. De fem point, vi har opnået i de fire første ret vanskelige kampe, får ekstra betydning, når vi lægger point til i de kommende kampe.

Fynboerne har på sædvanlig vis haft godt god i målmaskinen i tre af de første fire kampe med henholdsvis 40 mål og to gange 34 mål. Det er blevet til to sejre i de fire kampe - begge på hjemmebane, hvor de to oprykkere Lemvig-Thyborøn og Odder Håndbold er blevet besejret.  Udekampene mod Ribe-Esbjerg og SønderjyskE er tabt.

GOGs angrebsspil styres af tilbagevendte Chris Jørgensen, der både er en dygtig iscenesætter og en farlig skytte. Holdets topscorer er dog den unge højre back, Niclas Kirkeløkke, der har scoret 24 mål i de første fire liga-kampe. I målet er der et spændende gensyn med veteranen Søren Haagen.

- Vi skal fortsætte vort gode forsvarsspil, og så skal vi minimere fejlene i angrebet, så GOG ikke kommer i gang med deres kontra-spil, siger cheftræner Jesper Jensen.

Kampens dommere er Ole Blok og Jesper K. Madsen.

Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen, kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk, ligesom du kan bestille en Håndbold-Menu i Carlsberg Cafeen før kampen på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere