Granollers kæmper for førstepladsen - vi kæmper for sejren og æren

- 26/03/16
Spanske Fraikin BM Granollers har været overraskelsen i gruppespillet i EHF Cuppen og kæmper for førstepladsen, mens vi kæmper for en sejr og den europæiske ære, når vi søndag kl. 20.30 løber på banen i Palau d'Esports Granollers i byen Granollersd ca. 50 km fra Barcelona.  

Vi skal bruge kampen til at tanke selvtillid og pudse spillet af, inden det går løs i slutspillet om godt to uger. Pilen pegede op ad, da vi i sidste weekend besejrede Magdeburg hjemme i Jutlander Bank Arena, ligesom der periodevist var lovende takter, da vi i onsdags sluttede grundspillet af med et nederlag i Silkeborg. 

Vi tabte hjemmekampen mod Granollers med 31-25 og har udspillet vores rolle i puljen. Derfor kan vi spille frit og forsøge at sætte en kæp i hjulet på spaniernes drømme om puljesejren. De kender resultatet af den anden kamp i puljen, Magdeburg hjemme mod Dinamo Bucuresti, når de løber på banen. 

Stefan Madsens tropper satte kursen mod Spanien meget tidligt lørdag morgen og træner senere i aften i hallen, hvor kanmpen spilles. 

Kampen dømmes af Laurynas Mykolaitis og Gytis Saiurevicius fra Litauen, mens franske Jean Yves Renon er EHF-delegeret. 

Du kan se kampen direkte på TV 3 Sport 1 søndag kl. 20.30. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere