Håndboldverdens blik er rettet mod Aalborg

- 12/10/19

Søndag går det atter løs i VELUX EHF Champions League, når det ungarske storhold MOL-Pick Szeged gæster Jutlander Bank Arena. Kampen er særligt udvalgt til hele rundens ”Match of the Week”, og der er derfor ekstra stor opmærksomhed fra hele håndbold Europa omkring opgøret, der fløjtes i gang kl. 16.50.

Vi har fået en drømmestart på turneringen og ligger med helt i toppen efter tre sejre ud af ligeså mange mulige – og søndag skal vi forsøge at udbygge pointhøsten yderligere.

Der venter os dog en stor mundfuld mod et Szeged-mandskab, der er spækket med profiler på alle positioner, og som har deltagelse ved Final4 i Køln som deres helt store målsætning.

Szeged har indtil nu haft tre hårde kampe på programmet mod Barcelona, Paris og Flensborg, som er endt med henholdsvis en sejr, et nederlag og en uafgjort.

Det ungarske mandskab vil uden tvivl være sultne efter at hive de to point med hjem, så de kan kravle længere op i tabellen, hvor de på nuværende tidspunkt er placeret på femtepladsen.

Vi er dog mere end klar til at tage kampen op, og vi vil gå benhårdt efter at fortsætte vores stime som ubesejret.

Mere end 4.000 har allerede sikret sig billet til søndagens brag, hvor vi i anledning af ”Match of the Week” har forberedt en kæmpe flag-tifo, som skydes i gang, når sidste Aalborg Håndbold spiller er løbet på banen.

Skal du være en del af festlighederne, er der fortsat billetter til salg. Køb din billet lige her – kampstart er som tidligere nævnt kl. 16.50.

Du kan i øvrigt læse en udførlig beskrivelse af MOL-Pick Szeged lige her. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere