Hård fight i vente søndag om førstepladsen i puljen

- 24/04/15
Så er det afgørelsens time i puljen i slutspillet. Bjerringbro-Silkeborg har 11 point på førstepladsen, og vi er ét point efter på andenpladsen. Begge hold er sikre på semifinaler, men søndag kl. 19.00 i Jutlander Bank Arena afgøres det, hvilket af de to hold, der vinder puljen og dermed får hjemmebane i den anden semifinale. Samtidigt er placeringen afgørende for hvem modstanderen fra pulje 1 bliver. Det bliver enten KIF Kolding København eller Skjern Håndbold - de spiller deres respektive kampe i morgen, lørdag.

- Uanset hvem der er udsigt til at møde, så går vi på banen for at vinde på søndag, siger cheftræner Jesper Jensen. Det giver en fordel at blive etter, så vi slutter på hjemmebane i semifinalen.

- Det er jo ikke mere end 14 dage siden, vi mødte BSV i Silkeborg. Den kamp tabte vi med 22-19, men vi ved med os selv, at vi kan spille betydeligt bedre end den dag, og vi går efter at bevare vores status som ubesejret i ligaen i Jutlander Bank Arena i denne sæson. Vi er udmærket klar over, at det bliver en fysisk hård kamp, som formentligt bliver vundet af holdet med det bedste forsvar og den bedste keeper på dagen, siger Jesper Jensen.

BSVs profiler er fortsat Søren Rasmussen i målet, de to højre backs, Niklaj Øris Nielsen og Mads Christiansen, Sebastian Skube, Michael V. Knudsen, Stefan Hundstrup og Dennis Kirkegaard.

Vi forventer godt 4.000 tilskuere til kampen, så der bliver en super-kulisse til en af sæsonens hidtil vigtigste kampe.

Jesper Jensen har kaldt spillerne til træning lørdag, og her vil det vise sig, hvilke spillere, der er fri for skader og klar til at spille.

Kampen dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere