Hård fysisk træning og to træningskampe forude

- 14/01/13
Der blev ingen spilletid til Mads Mensah Larsen i VM-kampen mod Rusland, men han er formentligt tilbage på banen i tirsdagens kamp mod Chile.

Imens han er til VM og andre spillere har været med diverse landshold har assistenttræner Morten Bjerre siden onsdag i sidste uge herset rundt med spillere til hård fysisk træning - og som regel to træningspas hver dag.

- Fra tirsdag er der svenske landsholdsspillere tilbage, men vi må fortsat se bort fra de skadede spillere, Kristian Kjelling og Håvard Tvedten, der kæmper for at blive klar til Final4 i Aarhus i den første weekend i februar, siger assistenttræner Morten Bjerre.

Vi krydrer den hårde træning med to træningskampe - på torsdag på udebane mod Team Tvis Holstebro og næste torsdag ligeledes på udebane mod Viborg HK.

Svenske Tobias Aren sluttede søndag en hård landsholdsperiode af med at tabe 29-23 til Norge i firenations-turneringen. Norge var uden spillere fra Aalborg Håndbold. Tobias Aren scorede tre mål, og trods nederlaget blev Sverige vinder af turneringen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere