Håvard Tvedten tror på norsk succes ved EM i Danmark

- 04/01/14
Ulrik Wilbek tror på norsk succes ved EM. Andre danske håndboldeksperter bakker den danske landstræner op. 35-årige Håvard Tvedten gør klar til sin 10. slutrunde og takker ydmygt for opbakningen fra koryfæerne i det land, han har tilbragt det mest af sin aktive håndboldkarriere i. Ikke overraskende er han enig med eksperterne. 

I disse timer forbereder Håvard Tvedten sig til sin 203. landskamp for Norge - mod Ulrik Wilbek og Danmark ved Golden League i Paris. 

- Lige i øjeblikket har vi en skadesfri trup. Det er positivt, men der er endnu ni dage til EM-starten i Aalborg, så der kan ske meget på den front endnu. Vi er glade for at være tilbage i en slutrunde efter en kort pause uden for det fine selskab. Og vi er klar til at overraske i den stærke pulje i Aalborg, siger Håvard Tvedten fra Paris. 

- Spanien er favorit i vores pulje, men jeg synes, vi har gode chancer for at tage point i kampene mod Ungarn og Island, selv om det er stærke hold. Vi er fået opbygget et hold bestående af rutinerede spillere og unge talenter, der er på vej frem i rekordfart. Vi er et bedre hold, end sidst vi var med - og bedre sammenspillet end tidligere. 

I det rutinerede selskab med Tvedten findes holdkammeraten Ole Erevik, Børge Lund, Kristian Kjelling, Erlend Mamelund og Bjarte Myrhol. Talenterne er Harald Reinkind, Sander Sagosen, der kun er U 18 spiller og hele EM-turneringens yngste, Christian O'Sullivan, Magnus Gullerud og Kent Robin Tønnesen. 

- Vi ved, at der kommer mange norske tilskuere til vores kampe i Gigantium, og jeg håber da også, at vort trofaste Aalborg-publikum kommer og bakker Ole og jeg op på vores normale hjemmebane, siger Håvard Tvedten. 

Ole Erevik, Håvard Tvedten og Norge spiller første kamp ved EM søndag 12. januar i Gigantium mod Island. Hvis det lykkes Norge at gå videre fra puljen, kommer nordmændene i pulje med Danmark - i Herning. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere