Hæderligt nederlag i fremragende kulisse

- 15/10/17

Paris Saint-Germain var desværre for stor en mundfuld i en total udsolgt Jutlander Bank Arena i dagens VELUX EHF Champions League kamp. De kan derfor rejse hjem med en 26-33 sejr efter 11-18 ved pausen.

Der blev fra start fightet med alt, vi havde, og det var tydeligt, vi ikke havde tænkt os at sælge kampen på forhånd foran de 5.020 fremmødte tilskuere. Vi spillede godt med i starten og hang fint på efter de første 10 minutter.

De franske verdensstjerner begyndte dog stille og roligt at trække fra, og efter en afslutning på første halvleg med for mange udvisninger måtte vi gå til pause bagud med syv.

Vi gav den et ærligt forsøg for at skabe et mirakuløst comeback efter sidebyttet og fik således bragt forspringet ned på fire mål, men tættere på kom vi ikke. Der blev dog kæmpet til det allersidste, og båret frem af et fantastisk oplagt publikum led vi et respektabelt nederlag til PSG, der må betegnes som én af de helt store favoritter, hvis ikke den største, til at vinde VELUX EHF Champions League i denne sæson.

Selvom vi gav den alt, hvad vi kunne, så må vi erkende, at Paris Saint-Germain var for stor en mundfuld. I perioder spillede vi op med gæsterne, men deres stærke kollektiv med verdensklassespillere på samtilige positioner leverede en koncentreret indsats. På vores hold spillede specielt Buster en fantastisk kamp, og med hele otte mål blev han topscorer og efterfølgende kåret til kampens spiller.

En KÆMPE tak skal lyde til de 5.020 tilskuere, der kampen igennem var med til at skabe en helt unik stemning i Jutlander Bank Arena – sluttende med stående ovation de sidste to minutter af kampen.

Vi håber at se jer igen på onsdag, når vi tager mod KIF Kolding København kl. 18.30 i egen hule i en utrolig vigtig kamp i Santander Cup, hvor vi med en sejr spiller os videre til det eftertragtede Final4. Du kan stadig nå at blive en del af endnu en håndboldfest, og du kan sikre dig din billet her.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Buster Juul 8 (4), Tobias Ellebæk 4, Patrick Wiesmach 4, Arnor Atlason 3, Simon Hald 2, René Antonsen 2, Janus Smarason 1, Martin Larsen 1, Jesper Meinby 1.

Målscorere for Paris Saint-Germain:
Uwe Gensheimer 5, Luka Stepancic 4, Sander Sagosen 4, Nedim Remili 3, Luc Abalo 3, Luka Karabatic 3, Nikola Karabatic 3, Jesper Nielsen 3, Mikkel Hansen 2, Benoit Kounkoud 2, Dylan Nahi 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
Paris Saint-Germain: 8 x 2 min.

Dagens dommere var rumænske Sorin-Laurentiu Dinu og Constantin Din.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena 5.020. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere