Hævnens time, når vi spiller i Skanderborg på mandag

- 11/09/15
Der er noget at hævne på flere områder, når vi mandag kl. 19.30 spiller på udebane mod Skanderborg Håndbold.  Først og fremmest skal nederlaget på 29-24 til Mors-Thy Håndbold i mandags hævnes, og dernæst har vi revanche til gode for nederlaget på 25-24 sidst,  vi gæstede den lille intime Morten Børup Hallen i Skanderborg – for kun et halvt år siden.
 
Advarselsklokkerne ringer derfor allerede med melding om, at det bliver en vanskelig kamp mod et hjemmehold, der tørster efter sæsonens første sejr efter nederlag på 22-21 på hjemmebane til Århus Håndbold og nederlag på 30-22 på udebane i Skjern.
 
- Vi har kigget hinanden dybt i øjnene efter indsatsen i Thisted i mandags. Vi skal alle gøre det bedre – lige fra første fløjt, og der skal to point på kontoen, siger cheftræner Jesper Jensen, der har stor respekt for Skanderborg.  Vi ved, at de får de fleste af deres point på hjemmebane
 
Det østjyske mandskab er til denne sæson forstærket på målmandsposten med tilgangen af Kristoffer Laursen, tidligere Skjern, stregspilleren Besard Hakaj, SønderjyskE, og bagspillerne Martin Mauer Larsen og Jonas Corneliussen fra Odder Håndbold. Desuden tæller holdet profiler som Rasmus Kaagaard, Morten Kirk Olesen, Andreas Væver og Tim Sørensen. Holdet trænes igen i denne sæson af unge Nicolej Krickau.
 
Kampen spilles mandag kl. 19.30 og dømmes af Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen.
 
Du kan se kampen direkte på TV 2 Sport.
 
 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere