Hedin før nyt AG-brag i Gigantium: Færre fejl

- 07/02/12
- Skal vi have en chance for at besejre AG København, skal vi holde deres scoringer et godt stykke under 30, og en af måderne at gøre det på er at reducere vores egne fejl, så de ikke får gang i deres kontramaskine på de to fløje med Ekberg og Gudjonson.

Cheftræner Robert Hedin er ved at gøre sig selv og sit mandskab til et nyt opgør mod AG København - onsdag kl. 18.30 i Gigantium - kun tre dage efter finalen i Final4 Nordea Cup, hvor Mikkel Hansen og co. vandt 32-26.

Da vi vandt opgøret i første halvdel af ligaen over AG i København, vandt vi 25-24, så udfordringen bliver at holde deres scoringer nede deromkring.

Ud over at stoppe AGK's kontraer, så gælder det også om at modstå det pres, som bagkæden med Mikkelsen, Arnor Atlasson og Olafur Stefansson kommer med - og undgå indspil til brødrene Toft på stregen.

Store udfordringer mod et skarpt AG København-mandskab, der går efter en ny Final4-deltagelse som afslutning på Champions League.

- Vi skal selv forsøge at få gang i kontraerne og have tempo i det etablerede angrebsspil uden at lykkes AG at stoppe spillet gang på gang, siger Robert Hedin.

Der er opstået tvivl om keeper Ole Ereviks deltagelse i kampen. Han har efter Final4-finalen fået problemer med sin ene hæl, så tiden må vise, om han bliver klar.
Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere