Herreligaen skifter navn til 888ligaen

- 06/09/16
Den bedste danske håndboldrække for herrer hedder de kommende to sæsoner 888ligaen. Ligaen har dermed sikret sig et stærkt kommercielt partnerskab med den internationale spiludbyder 888, og ud over de første to år er der en option på yderligere to års forlængelse.

888 er en international spiludbyder med aktiviteter over hele verdenen og med 20 års erfaring i branchen.

- Vi har haft en succesfuld lancering i Danmark, og vores ambitioner er store for det danske marked. Dette partnerskab med herreligaen og de enkelte klubber er en vigtig løftestang i vores strategi i Danmark, hvor vi sigter mod at opnå en stærk lokal tilstedeværelse samtidig med at folde vores globale styrke fuldt ud, siger senior vice president og head of B2C for 888, Itai Pazner.

Håndbold Divisionsforeningens direktør Thomas Christensen siger om aftalen:

- Det er uhyre vigtigt for os, at vores håndboldmiljø tiltrækker interesse fra store virksomheder, For første gang har vi fundet en global partner, og det beviser bare, at ligaen og dansk håndbold som helhed tiltrækker en masse opmærksomhed i øjeblikket. Jeg er overbevist om, at samarbejdet med 888 og de aktiviteter, de ønsker at bidrage med ud over det faktiske partnerskab, kan gøre herrernes liga endnu mere interessant i de kommende år.

Den første runde i 888ligaen spilles i næste uge, 13.- 14. september. Her ser det nye partnerskab dagens lys for første gang, og 888 ruller deres spændende aktiviteter ud for at yderligere at booste dansk herrehåndbold.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere