Hidtil største kamp i klubbens historie: Fuld fart frem

- 20/03/14
- Det bliver stort. Den hidtil største kamp i klubbens historie. FC Barcelona er p.t. verdens klart bedste klubhold, og det er med stolthed, vi præsenterer dette mandskab i et totalt udsolgt Gigantium, siger direktør Jan Larsen. 
 
-  Et godt resultat mod Barcelona kan også give holdet det løft, vi har brug for at komme tilbage på sporet efter to nederlag i slutspillet. Vi tænker ikke taktisk i forhold til slutspillet. Tværtimod er vi det som en mulighed til at få spillet til at fungere og f.eks. give Johan Jakobsson flere minutter på banen efter hans skadespause. 
 
- Det bliver en festdag for os alle i Gigantium. Ikke færre end 1.700 samarbejdspartnere og fans skal bespises til forskellige arrangementer i Gigantium i timerne op til kampen, og jeg håber, at alle vil bidrage til en super-stemning på lægterne.  Det skal være rødt over det hele, så vi opfordrer så mange som muligt til at komme i en rød trøje til kampen, siger Jan Larsen. 
  
Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig arrangementet i Carlsberg Caféen før kampen med en Champions League-menu og en rød fan-trøje for 99 kr, så har du fortsat muligheden på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events. Tilmelding skal ske inden fredag kl. 12.00.
 
 
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere