Hjemmekamp mod hævntørstigt Århus-mandskab

- 18/09/16
Når vi møder Århus Håndbold mandag kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena, er det to hold med meget forskellig start på sæsonen, der står over for hinanden. 

Vi sikrede os en komfortabel sejr på 28-15 på udebane over SønderjyskE, mens århusianerne på eget bane blev nedsablet af TTH Holstebro med 40-23. Midt i 1. halvlehg var stillingen helt lige mellem de to hold. 

Det er derfor et hævntørstigt Århus-mandskab, der løber på banen i Jutlander Bank Arena, og som plejer at give os god modstand. Det skal vi også forvente denne september-aften. 

Begge hold præsenterer sig i denne sæson med et kraftigt islandsk islæt. Hos Aalborg Håndbold styrer Aron Kristjansson tropperne som cheftræner, mens Arnor Atlason gør comeback i dansk håndbold som playmaker og Stefan Sigurmannsson er på venstre fløj. 

Århus Håndbold har comeback til stregspilleren Robert Gunnarsson, der var topscorer i den danske liga tilbage i 2004, inden han satte kursen mod tysk og fransk håndbold. Århus har fået tilgang af den unge højre back, Omar Ingi Magnusson, og Sigvaldi Gudjonsson er på højre fløj. 

Kampen spilles kl. 19.30 og dømmes af Michael Søegaard og Thomas Kalisz.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere