Hjemmekampen 2. påskedag mod HC Midtjylland af stor betydning for begge hold

- 04/04/15
Kampens betydning er ikke til at tage fejl af, når vi mandag, 2. påskedag kl. 14.00 møder HC Midtjylæland i slutspillet i Jutlander Bank Arena.

Vi kan med en sejr tage et stort skridt mod semifinalen, mens kampen er noget nær sidste udkald for slutspils-debutanterne fra Herning for at spille sig i kampen om adgang til semifinalerne.

Vi lagde ud med at besejre GOG 31-25 på udebane, mens HC Midtjylland hjemme i den runde hal i Herning tabte 25-19 til Bjerringbro-Silkeborg. Disse resultater betyder, at vi har fire point, BSV tre point, mens HC Midtjylland og GOG er uden points. De to bedste hold i puljen spiller semifinalerne mod de to bedste hold fra den anden pulje. 

Det er tredje gang i denne sæson, vi møder Patrick Westerholms nyoprykkere. Med den erfaring og fysik, der er på det midtjyske hold, er det ikke nogen overraskelse, at de har kvalificeret sig til slutspillet. Vi tabte til dem i første indbyrdes kamp i grundspillet, men vandt siden knebent hjemme. 

Holdet har en stærk keeper i Tim Winckler, og i bagkæden bomber Heino Holm Knudsen løs sammen med Kasper Witt, Kasper Gudmitz og Martin Hansen. Sidstnævnte er netop vendt tilbage efter en langvarig skade og er en hurtig og skudstærk bagspiller. 

På stregen finder vi holdets topscorer, det islandske muskelbundt Vignir Svavarsson, der også er krumtappen i forsvaret sammen med Kristian Gjessing og Jacob Østergaard. Kasper Kvist, Jørgen Rasmussen og Bastian Stræde er lynhurtige på fløjene. 

Vi skal finde takterne fra GOG-kampen frem igen. Tempo i spillet, god fight og vinde målmandsduellen, men det er givet, at det bliver en tæt og fysisk præget kamp, hvor begge hold gerne vil gå til stålet og forhåbentligt også får lov til det, når det nu gælder slutspillet.

Du har fortsat mulighed for at sikre dig billetter til kampen på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen, ligesom du kan varme op med spisning i Carlsberg Cafeen før kampen. Du kan bestille på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere