Hold dig opdateret på vores sociale medier

- 19/03/20

Den nuværende situation omhandlende Corona-virussen har sat mange ting i bero. Vi vil dog fortsat forsøge at holde jer opdateret på den ”nye” dagligdag, og det vil ske på vores Facebook og Instagram.

TV2 har i denne periode åbnet op for flere tiltag, så der er mulighed for at forsøde denne tid med dejlig håndbold relateret indhold.

TV2 Play kan man lige nu bl.a. finde semifinale- og finalekampene fra sidste sæson og dermed få et dejligt tilbageblik på sidste års DM-triumf.

Derudover vil de også løbende lave podcasts i denne tid. Den seneste er bl.a. med deltagelse af Henrik Møllgaard, hvor der sættes ord på den nuværende situation.

Sidst men ikke mindst vil TV2 Sport også gå tilbage i arkivet og hjælpe med at stille håndboldabstinenserne ude i stuerne. Hold dig opdateret på deres Facebook-side, hvor der også er mulighed for at komme med forslag til visninger i et af de seneste opslag.

Spillere/administration sendt hjem – kontoret holder lukket

Siden kampen mod Mors-Thy onsdag 11. marts har spillere og administration været sendt hjem på ubestemt tid, og det betyder altså også, at vores kontor i Gigantium har lukket den kommende periode.

Vi vil naturligvis melde noget ud her på hjemmesiden og på vores sociale medier, så snart der kommer nyt omkring Corona-situationen.

Indtil da vil vi opfordre jer til at følge med i den "nye" dagligdag på vores sociale medier og ellers selvfølgelig passe ekstra godt på hinanden i denne tid.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere