Igen flot opbakning til Aalborg Håndbold på torsdag i Holstebro

- 27/10/15
De var på pletten med flot opbakning, da vi vandt 30-27 i Holstebro i fredags, og de er klar på lægterne i Gråkjær Arena igen på torsdag kl. 20.30, når vi spiller den vigtige kvartfinale i Santander Cup mod Team Tvis Holstebro.

Opbakningen fra Aalborg Håndbold Supports medlemmer var markant i fredags blandt de godt 1.800 tilskuere, og jubelen var stor, da sejren kom i hus efter en tæt kamp.

Op mod 100 Aalborg Håndbold-tilhængere har således meldt deres ankomst til det vestjyske, når vi på torsdag spiller om deltagelse i Final4. En meget vigtig kamp, som kan følges direkte på TV 2 Sport fra kl. 20.30. Kampen dømmes af Martin Gjeding og Mads Hansen.

GOG sikrede sig i aftes adgang til Final4, da Bjerringbro-Silkeborg blev besejret efter omkamp. I aften tager HC Midtjylland imod KIF Kolding København, og onsdag skal de forsvarende pokalmestre fra Skjern Håndbold forsøge at kvalificere sig i udekampen mod Århus Håndbold.

Torsdag spiller vi så mod Team Tvis Holstebro, og umiddelbart efter den kamp trækkes der lod til Final4 - en lodtrækning, der kan følges direkte på TV 2 Sport. Final4 spilles i weekenden 6.-7. februar. Spillestedet er endnu ikke fastlagt.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere