Igen overskud i Aalborg Håndbold

- 01/10/12
Aalborg Håndbold A/S har afsluttet sit første hele regnskabsår med et overskud på 84.700 kr. Det er selskabets andet regnskab - og igen med positive tal, idet det første halve år fra stiftelsen 1. januar 2011 til 30. juni 2011 gav et overskud på 656.000 kr.

- Resultatet af klubbens første hele regnskabsår er tilfredsstillende. Det er i sig selv en sejr for os at fremvise et positivt resultat samtidig med, at vi har etableret en ny klub - og desuden  har kunnet fastholde vores position i toppen af dansk herrehåndbold, siger Eigild B. Christensen, formand for bestyrelsen i Aalborg Håndbold A/S.

- Vi havde ikke nået det gode resultat uden stor opbakning fra vores samarbejdspartnere og tilskuere. Vi har haft en tilgang af flere end 50 nye samarbejdspartnere på kun godt et år, ligesom tilskuer-tallet til vores hjemmekampe i Gigantium er steget til gennemsnitligt 3.000  tilskuere pr. kamp. Desuden blev vores kampe sidste sæson set af godt tre millioner tv-seere. Det vidner om, at vi har et godt og populært produkt, siger Eigild B. Christensen.

Forventninger til sæsonen 2012-2013

- Vi har indledt den nye sæson med at sikre os klubbens første titel, Super Cuppen, og vi går igen efter at komme i Final4 i pokalturneringen, hvilket vi kun er én sejr fra, samt at  spille med om medaljerne om det danske mesterskab til foråret. Vi forventer et økonomisk resultat i indeværende sæson på niveau med det netop afsluttede regnskabsår, siger Eigild B. Christensen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere