Ikke vores aften i Holstebro

- 30/04/19

Vi sled og slæbte og var ligeved at gennemføre et flot comeback. Da sluthornet lød, måtte vi dog sande, at vi trak det korteste strå med et nederlag på 27-28 efter at have været bagud 10-13 ved pausen.

Fra kampens start var Mark Strandgaard flyvende og med tre scoringer de første fem minutter, holdt han det tæt i opgørets indledning.

Efterfølgende begyndte TTH Holstebro dog at trække en smule fra. Vi havde det svært i begge ender af banen og havde store problemer med at finde frem til det spil, der ellers havde bragt os frem til 10 sejre i streg.

Angrebsmæssigt spillede vi i store perioder uden samme flow og tempo, som vi plejede, mens vi også var uskarpe i afslutningerne. I defensiven fik vi kun i små momenter sat en stopper for hjemmeholdets rytme, og de kom ofte frem til fine chancer.

Mod slutningen af første halvleg fik vi dog sat en lille stopper for blødningen. Efter at have været nede med fem mål undervejs kom vi tilbage til pausestilling på 13-10 til TTH efter en første halvleg, hvor vi bl.a. misbrugte tre straffekast undervejs.

Selvom spillet på banen ikke fungerede optimalt, så blev der fightet for at holde trit med hjemmeholdet. Det blev dog ikke at se på måltavlen de første ti minutter af anden halvleg, hvor der på tavlen stod 20-16 til TTH-mandskabet.

Vi fortsatte med at klø på, og det begyndte langsomt at give pote. Langsomt spiste vi af hjemmeholdets forspring, og vi havde af flere omgange reduceret differencen til et enkelt mål.

Det blev dog aldrig vores aften. Da vi havde chancen for at lukke hullet helt, forspildte vi muligheden enten ved en afbrænder på en velspillende Sebastian Frandsen eller ved en teknisk fejl.

En scoring i slutsekundet af Magnus Saugstrup kunne derfor ikke ændre på, at TTH Holstebro kunne tage de to meget vigtige point her til aften. En aften, hvor tingene aldrig rigtig fungerede for os, men vi via fight og vilje var lige ved at hente point.

Netop føromtalte Magnus Saugstrup måtte kæmpe alene på stregen i aftenens kamp, da anfører René Antonsen ikke kom i kamp grundet en skade i albuen, mens Knud Ronau fortsat er langtidsskadet.

Nederlaget betyder, at vi forspildte første chance for at spille os i semifinalen, og margenen for fejl er nu blevet mindre frem mod anden halvdel af slutspilspuljen, som vi stadig topper to point foran Skjern.

Vi skal nu op på hesten igen og se frem mod de kommende udfordringer. Den første af disse er et opgør mod netop Skjern på udebane mandag aften.

MATCHFACTS:

Målscorere for TTH Holstebro: 
Magnus Bramming 7, Viktor Östlund 6, Lars Mousing 4, Jac Karlsson 2, Kasper Kildelund 2, Kay Smits 2, Jonas Porup 2, Thomas Damgaard 1, Sebastian Frandsen 1, Vignir Svarvarsson 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 6, Henrik Møllgaard 5, Mark Strandgaard 5, Magnus Saugstrup 4, Tobias Ellebæk 4, Ómar Ingi Magnússon 2, Janus Smarason 1. 

Redninger:
Sebastian Frandsen: 16/38 (42 %)
Simon Gade: 0/5 (0 %)

Mikael Aggefors 8/23 (35 %)
Kristian Sæverås: 1/13 (8 %)

Udvisninger:
TTH Holstebro: 3 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Hansen og Martin Gjeding.

Dagens tilskuertal i Gråkjær Arena var 1.832.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere