Indvielse: Sport24 Outlet, Basim og Jutlander Bank Cup

- 04/08/15
- Jeg bliver imponeret hver eneste gang, jeg går ind i Jutlander Bank Arena. Det bliver helt fantastisk  med de nye tribuner, og arbejdet med at stille dem op er tæt på at være færdigt, så vi er klar til indvielsen fredag 14. august. Vi slår dørene op til en festdag med underholdning og tophåndbold. Vi får en af Danmarks flotteste håndbold-arenaer, og det har vort store og trofaste publikum fortjent, siger direktør Jan Larsen.
 
Dørene åbnes allerede kl. 12.00 fredag 14. august, hvor Sport24 byder inden for til et stort outlet-salg. Carlsberg Cafeen åbner kl. 16.30, og her har du mulighed for at bestille spisning på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events. Fra kl. 18.00 er underholdning på banen ved sangstjernen Basim, og derefter officiel indvielse af de nye tribuner. Kl. 18.15 – 21.30 spilles de tre kampe i Jutlander Bank Cup mellem KIF Kolding København, Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold, og kl. 21.30 sætter vi punktum med præmieoverrækkelse.
 
Du kan købe billet til arrangementet på kampene på www.aalborghaandbold.dk – der kræves naturligvis ikke billet for at komme til Sport 24s outlet-salg.
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere