​Islandsk landsholdsspiller fra Flensburg til Aalborg Håndbold

- 17/02/14
Aalborg Håndbold har sikret sig underskriften for de kommende to sæsoner med den 24-årige Olafur Gustafsson, venstre back og islandsk landsholdsspiller. Han skifter til sommer fra SG Flensburg-Handewitt. 

Olafur Gustafsson har spillet i den tyske topklub i to sæsoner og er noteret for 21 A-landskampe for Island. Han var udtaget til den islandske trup til EM i Danmark, men måtte melde afbud med en fodskade. Han er 1,96 m høj og vejer 95 kg. 

- Olafur er en klassisk venstre back med et knaldhårdt skud, ligesom han er en god forsvarsspiller. Han har masser af erfaring af internationale kampe bl.a. i tre sæsoner i Champions League, ligesom han har de typiske islandske egenskaber med kampgejst og stor fightervilje, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. 

Olafur Gustafsson har spillet Champions League med SG Flensburg Handewitt de seneste to sæsoner. I sæsonen 2011-2012 spillede han også Champions League for sin islandske klub, Hafnarfjardar.

- Jeg kommer til Aalborg Håndbold for at være med til at vinde titler og spille med i toppen af dansk håndbold, siger Olafur Gustafsson. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere