Jacob Bagersted før BSV-kampen tirsdag: Nu skal vi træde et trin op

- 17/03/14
Der er to meget vigtige point i slutspillet på højkant, når vi tirsdag kl. 18.30 møder Bjerringbro-Silkeborg i Gigantium.

En kamp mellem to hold, der begge har tabt første kamp i slutspillet: BSV tabte til KIF Kolding København og vi tabte til SønderjyskE.

- Der er slet ingen tvivl om kampens store betydning for begge hold. Jeg synes, vi fightede godt i SønderjyskE i lørdags, men vi skal træde et trin yderligere op mod BSV. Vi har fordel af hjemmebane, og den skal udnyttes til sejr, siger anfører Jacob Bagersted.

- Vi har altid tætte kampe mod BSV, og vi ved, at det igen bliver en tæt kamp, som måske først bliver afgjort inden for de sidste fem minutter. Jeg håber, at publikum som sædvanligt møder talstærkt op og hjælper os på vej mod sejren og de to point. Vi SKAL have fuldt udnytte af vores tre hjemmekampe i puljen, siger Bagersted.

Vi vandt begge kampe mod BSV i grundspillet - men begge gange efter tætte opgør, og Kjelling og co., der fortsat har nul point i slutspillet, har lige så hårdt brug for sejren, som vi har.

Kampen dømmes af Jan Sabro og Frank Bjerregaard.

Har du ikke allerede sikret dig billet til kampen, kan du nå det endnu på www.aalborghaandbold.dk 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere