Jacob Bagersted: Nu skal fjerdepladsen sikres

- 07/03/13
Anfører Jacob Bagersted er i topform, og han stikker kursen sikkert af før de tre sidste kampe i grundspillet. En alvorlig knæ-skade satte ham ud af spillet i to måneder fra midt i oktober til sidst i december, men god genopbygning af den fysiske form i VM-pausen i januar og fuld spilletid i de mange kampe har bragt den bomstærke stregspiller og forsvarsklippe helt i topform. 

- Vi er ubesejret i ligaen siden jul, og kravet er sejre i de tre sidste kampe i grundspillet, så vi sikrer os fjerdepladsen og får et point med over i slutspillet. Det kiksede i sidste sæson, og det var hovedårsagen til, at vi missede semifinalen. Der venter os en vanskelig opgave allerede på lørdag på udebane mod Mors-Thy Håndbold, og vi vil gerne slutte grundspillet med sejre i Gigantium over Ribe-Esbjerg og Skanderborg, siger Jacob Bagersted. 

- Vi har kun tabt en enkelt kamp på hjemmebane i denne sæson. Det var 8. september i is-arenaen, så vi er ubesejrede på den normale bane i Gigantium, og det ser jeg ingen grund til at ændre på. Der er en rigtig god stemning i truppen, og vi træner godt med god intensitet, så jeg er optimist før de sidste kampe, siger Jacob Bagersted, der også giver de mange tilskuere til hjemmekampene i Gigantium en stor del af æren for den flotte sejrsrække. 

Se også interviewet med Jacob Bagersted på web-tv her på hjemmesiden. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere