Jan Larsen før BSV-braget: Lutter gode minder fra is-arenaen

- 07/10/14
Onsdag kl. 19.30 vender vi for en kort bemærkning tilbage til Gigantium Is-arena, når vi møder de midtjyske rivaler fra Bjerringbro-Silkeborg.
 
Et gensyn med Gigantium Is-arena, der vækker lutter gode minder hos direktør Jan Larsen:

 - De gyldne øjeblikke, der umiddelbart dukker op, er den maj-dag i 2010, da vi blev danske mestre ved at besejre KIF Kolding i et sandt drama med omkamp og straffekast i tredje og afgørende DM-finale, og den første af to DM-finaler mod KIF Kolding København i maj 2013, da vi med en storsejr grundlagde det danske mesterskab en uge senere, siger direktør Jan Larsen. 

- Vi ved, at der er basis for en kanon-stemning i is-arenaen, så vort hold får maksimal opbakning på onsdag. Vi regner med mellem 3.000 og 3.500 tilskuere til kampen, så der bliver tryk på kedlerne i is-areaen, siger Jan Larsen. 

- Bjerringbro-Silkeborg er en klub med store ambitioner akkurat som os selv, og det er to hold, der går hårdt til hinanden, så vi forventer en kamp med høj intensitet. De kommer med spillere som Søren Rasmussen, Kristian Kjelling og Mads Christiansen, som  selv har været med til at fejre DM-triumf i den røde Aalborg-trøje i is-arenaen, siger Jan Larsen.

Du kan fortsat købe billetter til kampen på www.aalborghaandbold.dk.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere