Jan Larsen: Forberedt på norsk melding

- 31/01/12
Tirsdag blev dagen, da det norske håndboldforbund meddelte vores cheftræner Robert Hedin, at han ikke får lov at fortsætte cheftrænerjobbet hos os, når aftalen udløber 30. maj.

- Vi vidste, at meldingen var lige om hjørnet, og jeg er heller ikke overrasket over konklusionen fra forbundets side, siger direktør Jan Larsen. Både klubben og spillerne er glade for samarbejdet med Robert, men nordmændene er i deres gode ret til at gøre som de gør.

- Vi ser frem til resten af sæsonen med Robert ved roret og håber, at han og holdet allerede i den kommende weekend hjemfører den første titel til Aalborg Håndbold ved Final4 i Gigantium. Samtidig med de kommende kampe søger jeg at få træner-situationen løst på bedst mulig måde. Da meldingen fra Norge ikke var overraskende, har jeg haft tid til at gøre mig mine tanker, og jeg vil nu intensivere arbejdet, siger Jan Larsen.

Lørdag spiller Robert Hedins tropper semifinale ved Final4 i Gigantium mod Nordsjælland Håndbold. Det sker kl. 16.10. Forinden spiller AG København den anden semifinale mod AJAX København kl. 14.20, og du kan fortsat nå at sikre dig en billet ved at klikke dig ind her via hjemmesiden.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere