Jan Lennartsson stopper i Aalborg Håndbold - hjem til Sverige

- 10/04/13

Efter seks sæsoner tager den 31-årige højre fløj Jan Lennartsson og Aalborg Håndbold afsked med hinanden efter denne sæson. Det sker et år før kontraktudløb, fordi Lennartsson gerne vil retur til Sverige sammen med sin kone og deres tre børn for at satse på et civilt job.

- Vi har været utroligt glade for Jan Lennartsson i de seks år. Både på grund af hans styrker på banen, men også hans personlighed uden for banen. Både Jan og konen har en uddannelse, som de gerne vil i gang med at bruge i hjemlandet samtidig med, at den ældste af børnene er i skolealderen. Vi takker Jan for seks gode sæsoner i Aalborg og ønsker ham held og lykke i Sverige, siger direktør Jan Larsen.

- Det har været seks fantastiske år i Aalborg, som resultatmæssigt kulminerede med det danske mesterskab i 2010. Vi har været utroligt glade for at være i klubben, men alting har sin tid, og nu ser jeg frem til at genoptage mine phD studier i matematik. Jeg håber at sætte punktum i Aalborg Håndbold med at vinde endnu et sæt medaljer til klubben, siger Jan Lennartsson.

Jan Lennartsson har netop rundet 200 kampe for Aalborg Håndbold. Han stoppede på det svenske landshold for et par sæsoner siden og er noteret for 125 A-landskampe for Sverige.
 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere