Jesper Jensen: Det bliver meget tæt mod Team Tvis Holstebro

- 29/08/14
- Det er umuligt at udpege en favorit på forhånd. Det er endnu så tidligt på sæsonen, og alle hold har udfordringer at kæmpe med på dette tidspunkt. Team Tvis Holstebro er igen et bud på en top fire-placering, så vi skal have samme fight frem som i kampen mod KIF Kolding København i Super Cup. Desuden skal vi undgå tekniske fejl i angrebet, så de ikke kommer i gang deres kontraer, og vi skal forbedre vort angrebsspil. Vi ved, at Team Tvis Holstebro kommer med deres sædvanlige offensive og aggressive forsvarsspil.  

Cheftræner Jesper Jensen lader op til sin første liga-kamp med Aalborg Håndbold - på hjemmebane i Gigantium lørdag kl. 15.00 mod Klavs Bruun Jørgensens tropper fra Team Tvis Holstebro.

- Vi får efterhånden flere spillere tilbage efter skader, men de mangler timing og kamp-træning. Guardiola var på banen i kort tid i pokalkampen i Odder i onsdags og er også med mod Team Tvis Holstebro, siger Jesper Jensen, der bortsat på se helt bort fra Simon Hald, der er ude mod kyssesyge, og de to langtidsskadede bagspillere, Marcus Mørk og Martin Larsen. U 18-spilleren Magnus Saugstrup, der netop er vendt hjem fra U 18 EM som dansk topscorer, erstatter Simon Hald i truppen.

Hos Team Tvis Holstebro er der gensyn med den tidligere Aalborg-spiller Jonas Larholm i den danske liga. Han forlod Aalborg for to år siden og har i mellemtiden spillet for Pick Szeged i Ungarn. Nye hos vestjyderne er også højre backen Peter Balling, der er kommet fra Skanderborg, og veteranen Anders Oechsler, der er vendt hjem fra tysk håndbold. Væk er forsvarskrumtappen Klaus Thomsen og højre backen Morten Nyberg.

I sidste sæson fik Team Tvis Holstebro tre ud af fire point mod os. Uafgjort i Gigantium og sejr til dem i Holstebro.

Kampen spilles lørdag kl. 15.00 i Gigantium og dømmes af Per Olesen og Claus Gramm Pedersen.

Det er fortsat muligt at købe billetter til kampen på www.aalborghaandbold.dk og i billethuset i foyeren i Gigantium op til kampen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere