Jesper Jensen efter sejren i Kiev: En indsats fra hjertet

- 19/10/14
- Det var en flot holdindsats lige fra hjertet. Mange spillere skinnede igennem, men frem for alt præsterede vi som hold på en måde, som skaber respekt både over for os selv og over for omverdenen. 

Cheftræner Jesper Jensen roser sit hold for sejren på 28 - 25 i går på en vanskelig udebane i Kiev - og mod en stærk modstander, HC Motor Zaporozhye. 

- Det er klart, at vi med meldingen lige op til kampen om, at Barud ikke kunne spille, og vi kom bagud 6-1, måtte rode lidt i værktøjskassen. Jeg brugte time outen tidligt i kampen til at fortælle spillerne, at vi egentligt havde spillet bedst, selv om vi var klart bagud. Vi havde bare ikke scoret på vores chancer. Jeg troede på, at det nok skulle lykkes, og det gjorde spillerne heldigvis også, siger Jesper Jensen, der "belønnede" spillerne med en restitutions-løbetur i Kiev søndag formiddag, inden den lange hjemrejse til Aalborg kunne begynde. 

Spillerne har to træningspas mandag og et pas tirsdag, inden den vigtige kvartfinale i pokalturneringen på udebane mod SønderjyskE onsdag. En kamp, hvor det endnu er for tidligt at spå om Bauds chancer for at deltage på grund af den hjernerystelse, han fik efter at være blevet ramt af en bold i ansigtet under den afsluttende træning i Kiev fredag aften. 

Efter sejren i går har vi pause i Champions League frem til søndag 16. november kl. 16.50, hvor vi tager imod et af turneringens absolutte storhold, Kielce fra Polen, der af mange eksperter spås store chancer for at kvalificere sig til Final4. 

Med den karismatiske træner, Talant Dujshebaev, ved roret kommer det polske hold med spillere som målmanden Slawomir Szmal, Michael Jurecki, Grzegorz Tkaczyk, Karol Bielecki, Manuel Strlek, Krystof Lijewski, Uros Zorman, Julen Aquinagalde og Ivan Cupic. 

Du kan allerede sikre dig billet til kampen nu på www.aalborghaandbold.dk 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere