Jesper Jensen: Nu skal vi holde det høje niveau

- 06/09/14
Cheftræner Jesper Jensen er tilfreds med det spil, han har set i de foreløbige tre kampe. Selv om det ikke er blevet til sejre i Super Cup og i de to første liga-kampe mod Team Tvis Holstebro og KIF Kolding København, så er indsatsen, fighterviljen og spillet godkendt.

Dog ærgrer det ham, at det ikke lykkedes at vinde bare én af de to liga-kampe, hvor vi havde mulighederne i de tætte afslutninger. 

- Hvis vi kigger tre uger tilbage, havde jeg gerne solgt de to kampe mod Team Tvis Holstebro og KIF Kolding København for to point, men jeg er skuffet over, at vi ikke vandt, for vi havde mulighederne. Kynismen manglede, men jeg er positiv over udviklingen i spillet, siger Jesper Jensen. 

- Nu skal vi bevise, at vi kan holde niveauet og er et værdigt tophold. Onsdag gælder det en meget vanskelig udekamp på Mors, og lørdag kommer Skjern Håndbold på besøg i Gigantium. Vi skal bide os fast, og nu koncentrerer vi os først og fremmest om at vinde på Mors. Derefter forbereder vi os torsdag og fredag på Skjern-kampen.

- Vort forsvarsspil har i de tre kampe været af international klasse, og det er meget positivt på nuværende tidspunkt. Samtidig har både Ole Erevik og Søren Westphal vist storspil i målet. Et godt forsvar og gode keepere er også en god ballast, når det en kun tre uger går løs på udebane i Champions League mod de franske mestre Dunkerque. Vi kan fortsat bygge på i angrebet, og det sker ved mange timers træning med de spillere, der nu er klar til at være med, siger en fortrøstningsfuld Jesper Jensen. 

Det er lørdag 13. september kl. 13.30, vi spiller i Gigantium mod Skjern Håndbold, og du kan købe billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk. Du har også mulighed for at bestille en Håndbold-menu i Carlsberg Cafeen før kampen på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks.dk
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere