Jesper Jensen: Om fire uger går det løs med vigtige kampe

- 21/07/14
Så er træningen til den nye sæson i gang. Cheftræner Jesper Jensen stod i dag i spidsen for træningen for første gang.  Først med en omgang løbe-træning og senere med hal-træning.
 
- Dejligt at komme i gang.  Vi har kort tid til at finde sammen som hold, da vi spiller om den første titel allerede om fire uger, når vi møder KIF Kolding København i Super Cuppen i Gigantium, siger Jesper Jensen, der de næste 14 dage må undvære de tre U 20-landsholdsspillere, Nicolai Nygaard Pedersen, Christian Jensen og Simon Hald på grund af EM i Østrig. 

- Vi skal her i opstarten have fokus på både det fysiske og det spillemæssige, fordi der er så kort tid til de første kampe. Vi tager på træningslejr i næste uge, og her skal vi træne meget og hårdt, lære hinanden at kende både på og uden for banen og spille en træningskamp, så vi giver os selv det bedst mulige  udgangspunkt for de to sidste ugers optakt til Super Cup. Efter Super Cup 22. august spiller vi en meget vigtig pokalkamp på udebane mod Odder onsdag 27. august, og weekenden efter går det løs med første liga-kamp på hjemmebane mod Team Tvis Holstebro, siger Jesper Jensen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere