Jesper Jensen: Vi skal toppræstere i hver eneste kamp

- 27/06/14
- En spændende pulje med det polske storhold, Kielce, som klar favorit til attage førstepladsen.   Derefter kommer de franske mestre fra Dunkerque, men jeg mener, at vi har gode chancer mod de øvrige hold. Det er dog kendetegnende, at alle holdene er meget stærke på deres hjemmebaner, så vi skal selv sørge for at samle flest mulige point i Gigantium. Vi skal toppræstere i hver eneste kamp - ellers kommer vi ikke videre. 

Cheftræner Jesper Jensen glæder sig over, at der venter hjemmepublikum i Gigantium nogle store oplevelser og ser også frem til det samme publikums opbakning i bestræbelserne på at slutte blandt de fire bedste i puljen og dermed gå videre. 

Targi Kielce har den karismatiske Talent Dujshebaev som træner, og han står i spidsen for stærke spillere som Szmal i målet, spanske Aguinagalde på stregen, Zorman som playmaker, Bielecki og Jurecki på venstre back, Lijewski på højre back, kroaten Cupic på højre fløj og Strelek på venstre fløj. 

- Dunkerque blev fransk mester foran Montpellier og Paris med Mikkel Hansen. Det siger en del om deres styrke. Jeg har selv spillet dernede med Skjern og ved, hvad der venter mod et godt sammenspillet hold.

- Schaffhausen og Pick Szeged er begge hold med international erfaring og stærke på hjemmebane, siger Jesper Jensen, der også venter spændt på udfaldet af kvalifikationspuljen, der spilles i den første weekend i september.  


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere