Johan Jakobsson bombede forgæves i tæt drama i Silkeborg

- 14/12/12
Så gik den ikke længere. Første nederlag i 12 kampe er en kendsgerning efter en utrolig tæt fight i 60 minutter i Jysk Arena i Silkeborg. Vi tabte 22-21 efter 11-11 ved pausen i en kamp, hvor sejren kunne være gået begge retninger, og hvor uafgjort havde været det mest retfærdige resultat.

BSV havde overtaget fra kampens start, men begge forsvar fungerede godt, og de to keepere, Jannick Green og Johan Sjöstrand, havde mange store redninger. Fra 5-5 gik hjemmeholdet til 8-6, men så kom Morten Slundt ind og satte mere tempo i vort angrebsspil. Det gav føring på 10-8 til os og 11-9, men BSV udlignede før pausen.

Johan Jakobsson udgjorde i perioder en en-mandshær på vort hold, men det holdt os inde i kampen.

Efter pausen dominerede BSV de første 10 minutter og kom foran 16-13 ikke mindst på mål af unge Theis Baagøe. Så begyndte Mads Mensah Larsen at åbne op, og vi kom på 16-16. Vi fulgtes ad til 20-20 fem minutter før tid. I de kommende minutter havde vi ikke den fornødne dommertække i hverken den ene eller anden ende af banen.

BSV kom foran 22-20 med godt to minutter igen, men fik så ikke scoret mere. Johan Jakobsson reducerede med halvandet minut igen, og efter endnu en redning af Sjöstrand havde vi bolden i det sidste halve minut. Det endte med et frikast, der skulle tages direkte - uden resultat.

Et bittert nederlag i en tæt kamp, men en drabelig dyst med fight og spænding.

Midt i 1. halvleg var der come-back til Jacob Bagersted efter otte ugers skadespause. Han fik ca. 10 minutter i begge halvlege og ydede som sædvanlig en stor indsats i forsvaret.

Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere