Johan Jakobsson forudser tæt og tempofyldt kamp

- 20/03/12
- Jeg tror, det bliver en meget tæt kamp med masser af tempo og underholdning. Begge hold har noget at spille for, og den store betydning vil garanteret også påvirke spillet.

Johan Jakobsson, hårdtskydende højre back blandt Robert Hedins drenge, glæder sig til kampen mod Mors-Thy Håndbold, der spilles onsdag kl. 18.30 i Gigantium. På en aften, da alle syv kampe i sidste runde af grundspillet, afvikles på samme tid, og hvor der er spænding om udfaldet i stort alle opgør.

- Det er vigtigt for os at vinde kampen for at komme over i slutspillet med en god følelse af, at vi har fremgang i spillet i både forsvar og angreb, siger Johan Jakobsson, der hamrede bolden i nettet fem gange i kampen i Skanderborg i søndags.

Den unge svenske landsholdsspiller glæder sig også over, at der igen er udsigt til næsten udsolgt i Gigantium.

- Vi skylder vort trofaste hjemmepublikum at slutte grundspillet med en sejr, og vi vil gøre alt for at sikre os de to point, siger Johan Jakobsson.

Det er fortsat muligt at købe billet til kampen her på hjemmesiden, men der bliver tryk på kedlerne i Gigantium.

udeholdet fra Mors-Thy Håndbold kan spille sig i slutspillet med en sejr, og den mulighed er ikke gået upåagtet hen over Mors og Thisted-området, så der kommer flere hundrede tilskuere og hepper på udeholdet.

Når kampene er spillet onsdag aften, så er de to puljer til slutspillet klar - og når tv torsdag har valgt kampene, der skal sendes i første runde allerede i næste uge, så er vi klar med det færdige program for slutspillet.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere