Johan Jakobsson skifter til Flensburg-Handewitt til sommer

- 15/11/13
Højre backen Johan Jakobsson, 26 år, fortsætter karrieren i SG Flensburg-Handewitt i næste sæson.
 
Johan Jakobsson kom til Aalborg Håndbold 1. juli 2011 fra Sävehof og siger således farvel efter tre sæsoner i den røde trøje for at blive en del af det dansk-svensk dominerede mandskab lige syd for grænsen. Han er p.t. noteret for 80 kampe i Aalborg Håndbold.
 
-Johan har udviklet sig fantastisk de seneste to år , og vi var godt klar over, at flere klubber syd for grænsen holdt et vågent øje med ham. Han får nu muligheden for at prøve sine evner af i Bundesligaen, selv om vi gerne havde gerne set ham fortsætte i Aalborg Håndbold, men jeg ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger direktør Jan Larsen.
 
-Det bliver vemodigt at tage afsked med Aalborg Håndbold efter denne sæson. Det er en klub med de rigtige ambitioner, og det var stort at være med til at vinde det danske mesterskab sidste sæson. Jeg håber at slutte i Aalborg ved at være med til at spille om endnu en titel til klubben og opnå succes i Champions League. Desuden har vi ligaens bedste publikum hjemme i Gigantium, hvor det er en fornøjelse at spille for mange tilskuere hver gang, siger Johan Jakobsson.
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere