Jonas Larholm bedste svensker i sejr i OL-kval

- 06/04/12
Jonas Larholm blev kåret som bedste svenske spiller og scorede fem mål, da Sverige indledte OL-kval med sejr på 25-20 over Brasilien i Göteborg. Johan Jakobsson scorede et enkelt mål i en kamp, hvor det svenske angrebsspil aldrig kom til at fungere for alvor.

Sverige kan med en sejr over Makedonien lørdag sikre sig billetten til OL til sommer. Hvis ikke det lykkes i morgen, venter Ungarn i den afgørende kamp søndag. Ungarn besejrede i dag Makedonien.

I Bring Cup i Bodø i Nordnorge besejrede Norge Portugal med 35-29 i en kamp, hvor landstræner Robert Hedin gav mange af holdets unge spillere chancen. Ole Erevik og Håvard Tvedten sad over, mens Kjelling spillede begrænset tid. Han scorede tre gange.

I Herning spillede det danske B-landshold mod Tyskland og tabte 26-24. Her spillede Jacob Bagersted en god kamp uden at komme på scoringslisten. Henrik Møllgaard skulle også have været med, men måtte melde fra, da han natten til torsdag blev far til en pige.

I Kolding spillede Martin Larsen og René Antonsen, der jo er udlejet til Team Vesthimmerland kval til EM i Tyrkiet for U 20 landshold  mod Hvderusland og vandt 26-24. Martin Larsen scorede fire mål og René Antonsen et mål.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere