​Jutlander Bank Arena skyder finalefesten i gang

- 01/06/19

En hel sæsons hårdt arbejde og indædt fight kulminerer den kommende uge, hvor den danske mester skal findes. Første kamp spilles søndag eftermiddag kl. 16.00, hvor vi får besøg af GOG Håndbold.

Søndag skal første stik tages i kampen om DM-titlen, og vi kan ikke vente med at få tændt op for finalestemningen i Jutlander Bank Arena, der med garanti kommer til at ramme kogepunktet.

Vi har arbejdet for at kæmpe med i DM-finalen hele sæsonen – og nu står vi her. Vi er klar til at komme med alt, hvad vi har, fra allerførste sekund og ved, det samme gør sig gældende for alle på lægterne.

Der kommer nemlig til at være stopfyldt på tribunerne, hvor der med en overvældende interesse for finalebraget kunne meldes udsolgt på ganske kort tid.

Vi står her i finalen efter to semifinalesejre ud af to mulige mod Bjerringbro-Silkeborg, mens GOG skulle ud i tre kampe, før de havde sikret sig finalepladsen for næsen af Skjern Håndbold.

Finaleserien bliver dermed et opgør mellem nummer 1 og 2 i grundspillet, og der er lagt op til en tæt dyst om DM-guldet, hvor vores fantastiske hjemmepublikum kan komme til at spille en afgørende rolle.

I den senere tid har vi ikke haft det bedste tag på vores fynske modstander. Blot et point er det således blevet til i de seneste fire indbyrdes kampe.

Nu er det dog en ny tid – finaletid - og alle sejl er sat mod at bryde stimen uden sejre. Vi er sultne efter at jagte klubbens fjerde danske mesterskab - og det starter med en sejr søndag, så vi sætter GOG under maksimalt pres inden anden kamp i Gudme torsdag aften.

Som tidligere nævnt er der helt udsolgt til finalebraget – har du ikke sikret dig adgang til kampen, kan den følges direkte på TV2. Kampstart er kl. 16.00.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere