Kæmpe EHF Cup brag står for døren

- 15/11/18


På lørdag inviterer vi indenfor i Jutlander Bank Arena til et håndboldbrag af de helt store, når de forsvarende EHF Cup mestre Füchse Berlin anført af Hans Lindberg, Jacob Holm & Co. kommer på besøg. Kampstart er kl. 13.30.

Lørdag er det første af to opgør i EHF Cuppens tredje kvalifikationsrunde, hvor den samlede vinder går videre til gruppespillet. Alle sejl skal derfor sættes ind på at sikre et godt resultat, så vi kan tage til Berlin næste weekend med et godt udgangspunkt.

Vi kommer med masser af selvtillid i bagagen, og vi har endnu ikke smidt point på hjemmebane i år, hvor vi har hentet syv sejre på stribe. Og hele holdet er klar til at gå efter sejr nummer otte med vores trofaste hjemmepublikum i ryggen.

Nogen nem opgave bliver det dog naturligvis ikke. Füchse Berlin er et af topmandskaberne i den tyske Bundesliga, hvor de i øjeblikket ligger nummer 6, og de besidder stor kvalitet på samtlige positioner.

De har dog ramt et formdyk de seneste uger, hvor de også har været meget skadesplaget. Efter ni sejre i træk led de tre nederlag på stribe, inden de senest kom tilbage på sejrskurs i sidste uge med en 29-24 sejr i Bundesliga – det var en kamp, hvor mere end halvdelen af målene blev scoret af de to danske landsholdsspillere Hans Lindberg og Jacob Holm.

Torsdag aften mødte hovedstadsklubben så Melsungen i den tyske Bundesliga, hvor de led et nederlag på to mål. Det er derfor med garanti et sultent tysk mandskab, der hopper i flyveren nordpå til det spændende EHF Cup brag i Jutlander Bank Arena i weekenden.

Efter sit slag på knæet i mandagens kamp tager Henrik Møllgaard plads på tribunen ved Buster Juul og Knud Ronau, mens Tobias Ellebæk vil blive testet op mod lørdagens kamp.

Vi glæder os til igen at huse en europæisk storkamp og håber, mange vil bakke op i vores kamp for deltagelse i et europæisk gruppespil. Kampen starter lørdag kl. 13.30, og der kan købes billet til opgøret lige her.

 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere