KÆMPE fødselsdagsfest fredag 14. december

- 31/10/18

I forbindelse med vores kamp mod Ribe-Esbjerg HH fredag 14. december kl. 19.30 afholder vi en gigantisk fødselsdagsfest, hvor vi fejrer klubbens 8 års fødselsdag.

Den 01.01.2019 er det nøjagtig otte år siden, Aalborg Håndbold blev stiftet. Det har vi valgt i år at fejre med et brag af en fest, når vi i december får besøg af Ribe-Esbjerg i årets sidste hjemmekamp.

Og vi er i den grad klar til at fejre det.

ALLE billetter vil blive solgt til blot 8 kr., og det gælder derfor om at sidde klar, når vi på fredag 2. november kl. 10.00 skyder billetsalget i gang.

Inden kampen vil der være mulighed for at varme op til kampen i Carlsberg Caféen, og vi er her klar med et forrygende tilbud på en fødselsdagsmenu. For blot 88 kr. får du en lækker tre retters menu OG en unik Aalborg Håndbold fantrøje. Allerede nu kan du købe din cafébillet her.

For børn op til 12 år vil det være muligt at medbringe sin julesok og få den fyldt op med godter. Julesokken skal blot afleveres mellem kl. 17.30 og 19.30, og den kan derefter afhentes igen i pausen af kampen.

Foruden dette vil der være masser af fødselsdagsstemning over hele linjen, og vi glæder os ustyrlig meget til at fejre vores fødselsdag med op mod 5.000 håndboldglade gæster.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere