Kapløb med tiden for at få Johan Jakobsson klar igen

- 06/03/13
Det er fortsat et kapløb med tiden for at få højre backen Johan Jakobsson klar til kamp igen. Hans ryg-skade har holdt ham ude fra både træning og kamp siden opgøret mod Skjern lørdag 9. februar i Herning. Her spillede han fem minutter for at se, om det var muligt at spille trods problemerne i ryggen. Det var det ikke.

Foriden havde han været syg med influenza til kampen mod KIF Kolding onsdag 5. februar - og hans seneste kamp var derfor semifinalen mod Skjern ved Final4 lørdag 2. februar.

- Der er fremskridt at spore for Johan Jakobsson, men han er endnu ikke klar til at spille. Det er en balancegang mellem ønsket om gerne at ville have ham i gang igen for, at han kan ramme topformen til slutspillet - og så samtidig ikke sende ham i kamp for tidligt. Vi tager situationen fra dag til dag sammen med fysioterapeuten, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen, der dog ikke forventer holdets topscorer klar til udekampen mod Mors-Thy Håndbold i Thisted lørdag kl. 15.00.

Cheftræneren kan så glæde sig over, at specielt Morten Slundt har boltret sig på højre back pladsen i Johan Jakobsson fravær og spillet fremragende kampe på det seneste. En ikke helt uvant plads for Slundt, som spillede på denne position i Nordsjællands jubel-sæson for to år siden.

Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere