Kaptajnen runder kamp nummer 300 i den røde trøje

- 19/02/16
Det er snart 14 år siden, en ung lyshåret gut fra Stord i Norge gjorde sin entré i Stadionhallen i Aalborg. Iklædt den røde Aalborg HSH-trøje, lynhurtig på venstre fløj og scoringssikker.  Publikumsyndling fra første kamp.
 
Mange kampe og mange mål senere runder den nu 37-årige Håvard Tvedten i morgen, lørdag, sin kamp nummer 300.  Det første ophold i Aalborg varede frem til sommeren 2006, da han valgte at prøve lykken i Logrono og Valladolid i Spanien. Og pudsigt nok er jubilæumskampen mod et spansk hold, Fraikin BM Granollers, som vi møder lørdag kl. 15.00 i EHF Cuppen.  I 2011 vendte Håvard tilbage til Aalborg og er nu i gang med sin i alt niende sæson i Aalborg.
 
- Det har været fantastisk at være med i hele forløbet og udviklingen i håndbolden i Aalborg helt fra den tid, hvor vi spillede for få hundrede tilskuere i Stadionhallen til i dag, hvor der ofte er 4.000 – 5.000 tilskuere i en fantastisk kulisse i Jutlander Bank Arena, siger Håvard Tvedten, der stoppede på det norske landshold sidste sæson – efter 208 A-landskampe.
 
- Der har været mange store og spændende oplevelser i de 300 kampe, både i den hjemlige liga, i Champions League og Europa Cup. Det resultatmæssige højdepunkt var uden tvivl, da vi vandt det danske mesterskab i 2013, siger Håvard Tvedten, der netop er vendt tilbage efter en drilsk skulderskade, der har holdt ham ude i størstedelen af denne sæson.
 
Håvard Tvedten kan se frem til stort fremmøde til hyldesten i forbindelse med kamp nummer 300 i morgen mod Granollers, hvor der forventes godt 4.000 tilskuere i Jutlander Bank Arena. Samtidig hyldes fløj-kollegaen Buster Juul, der spillede kamp nummer 100 i Nordsjælland i tirsdags.
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere